Sidings Cedral voor karaktervolle gevels

Verschenen op 03/10/2014 in de rubriek Ruwbouw -> Ruwbouw en afbraak

Sidins Cedral heeft uitmuntende eigenschappen:

  • Eenvoudig te plaatsen: De plaatsing van Sidings Cedral is de eenvoud zelve. De gevelstroken worden gespijkerd of geschroefd.
  • Onderhoudsvriendelijk: Sidings Cedral behoeven geen onderhoud na plaatsing.
  • Water- en vorstbestendig: Sidings Cedral zijn 100% bestand tegen direct contact met water.
  • Onrotbaar: Sidings Cedral zijn ongevoelig voor schimmels en bacteriën.  De plaat wordt niet aangetast door insecten of ongedierte.
  • Vormvast: Het materiaal is vormvast, wordt niet zacht en brokkelt niet af.
  • Brandveilig: Sidings Cedral zijn niet vlamverspreidend en niet ontvlambaar.
  • Milieuvriendelijk: Sidings Cedral hebben geen schadelijke gevolgen voor het milieu en voldoen aan de bouwstoffenbesluit.

Decoratief en duurzaam:
Sidings Cedral zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Sidings Cedral Classic biedt u de bekende cederhoutstructuur en Sidings Cedral Smooth heeft een gladde, vlakke coating.
Sidings Cedral zijn vervaardigd van vezelcement en andere natuurlijke grondstoffen.  Deze gevelstroken zorgen voor een functionele bescherming van alle gevels.

Uitgebreid kleurenpalet:
Vanaf heden zijn Sidings Cedral gevelstroken beschikbaar in niet minder dan 22 attractieve, hedendaagse kleuren.  Opvallendste nieuwkomers zijn de houtkleuren, ideaal voor een warm en natuurlijk effect.  Bovendien zijn de kleuren van Sidings Cedral afgestemd op die van Operal, met als resultaat een gevel in totale harmonie.  Op vraag zijn projectkleuren mogelijk.µ

Elegant:
Dankzij de karaktervolle uitvoeringen krijgt u nog meer combinatiemogelijkheden.  Zo komen Sidings Cedral nog beter tegemoet aan de wensen van de hedendaagse woningbouw.

Kleurig:
Dankzij de opvallende maar frisse kleuren van de gevelstroken krijgt elk gebouw, van welke aard ook, iets zachts over zich.  Een apart kenmerk van Sidings Cedral.

Creatief:
Sidings Cedral inspireren architecten en opdrachtgever tot een creatieve ontdekkingstocht.  Zo kunnen Sidings Cedral zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.
Zie ook: http://www.eternit.be